Български трейлъри за “Стрелата”, “Супергърл” и “Легендите на утрешния ден”

На таз-годишното Комик-Кон събитие в Сан Диего, сериалите за супергерои на Грег Берланти и Андрю Крайсбърг (за кабелната телевизия The CW) представиха новите си сезони в отделни трейлъри, които обобщиха важните събития досега, но също така ни представиха свежи кадри, които ни помагат да разберем какво ще се случва в споделената телевизионна вселена на DC през идните месеци. Вече ви показахме статия  с трейлър за “Светкавицата” на български, сега е ред на останалите сериали!

В пети сезон на “Стрелата”, Оливър вече е кмет на Стар Сити, но основните му задължения като такъв се изпълняват от неговата сестра – Теа. Той се фокусира повече върху справянето с престъпността като Зелената Стрела, а отборът му е почти напълно разрушен – само Фелисити му помага. Затова двамата започват да събират нов “Отбор Стрела”.

По време на Комик-Кон, снимките на “Супергърл” все още не бяха започнати, така че не очаквайте нови кадри. Въпреки, че няма нови кадри, “първият поглед” към сезон 2 прави всичко много ясно – Кара вече е под крилото на The CW -на правилното място (по мое мнение, където трябваше да си бъде още от самото начало). Без съмнение, “Supergirl” ще предизвика най-много смесени реакции, когато се завърне тази есен, тъй като бюджетът ще намалее рязко, а сюжетните линии ще трябва да се преплетат с тези на другите сериали, което може да не е толкова лесно, тъй като “Супергърл” е на Земя 4, а всички останали са на “Земя 1”. Добрите новини са: Ще видим Супермен, изигран от Тайлър Хеклин (Тийн вълк); също така, Калиста Флокхарт ще продължи ролята си на Кат Грант, въпреки слуховете, че няма да се премести в друг град, за да продължи да снима.

При “Легендите на утрешния ден” също става доста интересно – всеки един от тях ще бъде в опасност и само един член на “Американското общество на справедливостта” (Justice Society of America, JSA) ще може да ги спаси. В трейлъра успяваме да видим доста интересна сцена, именно тази, в която Сара започва да налага Деймиън Дарк (той уби сестра й, Лоръл в сезон 4 на “Стрелата”). Оказва се, че злодеите в сезон 2 на “Легендите” ще бъдат Легионът на смъртта (Анти-светкавицата, Дарк, Малкълм Мерлин и Капитан студ). Новата “легенда” ще бъде Виксен, която от части ще замести отсъствието на трима от главните герои в сезон 1.

Всички трейлъри и преводи към тях са на каналът в YouTube, FREIFALL.  За кой сериал се вълнувате най-много? Споделете в коментарите!