6 доказателства, че Дядо Коледа е супер герой.

Макар че е очевидно, че Дядо Коледа е супер герой, реших черно на бяло да изложа доказателствата за това, за да няма спорове по този въпрос. Ако някой ви каже: „Дядо коледа не е супер герой“, просто му пращате линк към тази статия и проблемът е решен.

Тайна идентичност

santa-spidey
Дядо Коледа има много имена –  Санта Клаус, Синтерклаас, Папай Ноел, Ноел Баба, Хотейошо… Кое е истинското? Дали въобще някое от тях е? Все пак не можем да му се сърдим за това. Повечето супер герои пазят истинското си име в тайна, за да предпазят себе си и близките си от злодеите.

Има тайно скривалище/база

Батман си има пещера, Супермен – Крепостта на уединението, Отмъстителите си имат кула, а Дядо Коледа си има Северния полюс. Макар да знаем, че е там, базата на Дядо Коледа досега не е откривана, което предполага, че е някак скрита.

Костюм

superman02
Може би само костюмът на Супермен е по-разпознаваем от този на Дядо Коледа. Почти няма човек на земята, който да не знае как изглежда белобрадият старец. Костюмът предава емоцията на радост и надежда, както би трябвало всеки супергеройски костюм да прави.

Помощници

Повечето супер герои се ограничават с един помощник, но Дядо Коледа има цяла армия от джуджета, елени и кой знае какво още.

Благородна мисия

Дядо Коледа не ни пази от нападения от извънземни или суперзлодеи, но неговата мисия да раздава подаръци е не по-малко добронамерена и благородна.

Джаджи и суперсили

santa-2
Досега мисля, че доказахме, че е герой, но не и че е супер. Това всъщност е най-лесната част. Само за една вечер той обикаля целия свят! Но дали той има суперсили като свръхбързина, телепортация и контрол на времето или може да прави това заради магически артефакти или пък благодарение на супермодерни джаджи? Тази дискусия ще остане за друг път.

Весели празници! 

Be the first to comment

Leave a Reply