Играй и спечели чаша Green Arrow и постер Arrow

Играй и спечели чаша Green Arrow и постер Arrow

15/10/2017 0 By kiril dimanov

Моментът настъпи, Супер Герои! Започва новата ни съвместна с icomics игра на тема „Arrow“– тема, която  вие сами избрахте след оспорвано гласуване, така, че се надяваме, че ще бъдете и толкова активни в участието си сега!

Герой-здравеняк като Green Arrow заслужава и страхотни награди- ще се борите за комплект чаша с неговия комикс лик и постер от сериала „Arrow“ осигурени от icomics и, разбира се тяхно производство!

Но големите награди се извоюват с големи усулия, така че ето какво трябва да направите:

1.Както винаги първо  трябва да харесате нашата страница, както и тази на icomics, ако вече не сте,де! 🙂 

2.След това трябва да харесате и да споделите публично този пост, за да можем  да видим, че сте го направили и да отчетем участието ви.

3.Следва да дадете отговор на въпроса, който  сме ви подготвили, като отговорите си трябва да пишете като коментари под поста(не лични съобщения), но трябва да го направите и на ДВЕТЕ страници!

4.Чакате си  спокойно да спечелите! 🙂

А ето и въпроса: преди  време, когато Green Arrow набираше популярност тепърва, имаше слухове и планове за пълнометражен филм с него по сценарий на Дейвид Гойър и Джъстин Маркс. За жалост, тези планове отпаднаха и може би никога вече няма да станат реалност. От вас искаме намерите и да ни кажете какво е било името на този филм, както и накратко(две-три изречения) да ни напишете какъв е щял да бъде планирания сюжет на този  филм. Действайте!

Отговорите ви очакваме от днес, 15.10.2017 до следващата неделя, 22.10. 2017!

Късмет и Don’t fail this city! 😀