Avengers: Infinity war- игра с награди

Avengers: Infinity war- игра с награди

22/04/2018 0 By kiril dimanov

Петък, 27ми април е денят, който всички чакаме- „Avengers: Infinity War“ тръгва по кината! И за да отпразнуваме повода, заедно  снашите приятели от icomics сме решили да ви дадем някоя и друга награда!

Ако искате да спечелите мешка и плакат по филма, значи  сте където трябва! За целта ще трябва само да направите няколко прости неща, както винаги:

1. Харесвате страницата на icomics и нашата (ако вече не сте,де);

2. Давате верен отговор на малкия въпрос, който ще видите по-долу. Отговорът трябва да е под формата на коментар и на двете страници!

3. Споделяте тази публикация, пак от двете места и сте готови.

Познато ви е, не е сложно, така че придържайте се към правилата, моля.

А ето го и въпроса. Той  е свързан с големия злодей на филма, Танос. И така, трябва да ни кажете кога(година) и в какво(филм, сериал, анимация) Танос се появява за пръв път на екран(голям или малък). Тоест, напишете годината и името на това, в което за пръв път се е появил на малкия или големия екран. Видео игри не се броят, за да е ясно. Смятам, че е достатъчно ясно, но ако имате въпроси, не се колебайте да пишете!

Започваме играта от днес, 22ри април, неделя и приключваме на 25ти април сряда в 18:00. Малко след това ще изтеглим победителя. Успех на всички!