Хорър игра- спечелете тениска от „То“

Хорър игра- спечелете тениска от „То“

07/09/2017 0 By kiril dimanov

Готови ли  сте за нещо различно, Супер Герои? Докажете, че сте истински безстрашни герои и се преборете със загадката, която сме ви приготвили заедно с нашите приятели от iComics!

Решихме да опитаме нещо ново и за това по случай премиерата на новата филмова адаптация по романа на Стивън Кинг „То“ ви даваме шанс да си спечелите чисто нова мъжка или дамска тениска по дизайн на iComics, които и ще я изработят специално за вас, така, че ще сте уникални!

Какво трябва да направите? Ами много просто – пъро  разбира се трябва да харесате нашата страница и тази на iComics. (ако още не сте) и след това да споделите този пост. До тук добре. Сега идва и трудната част, а имено да отговорите на въпрос и да попишете малко. Готови ли сте?

Въпросът е: как се казва актьорът, който изпълнява ролята на страховития клоун Пениуайз във предишната филмова адаптация на „То“ от 1990та година? Освен името му след това трябва и да ни напишете имената на ТРИ други филма с негово участие. Имате време от днес 08.09 до края на играта на 17.09. Не се страхувайте от клоуна и действайте! 😉