DC, BOOM! Studios и Saban обявиха официално ще има JUSTICE LEAGUE и MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS в едно!

DC, BOOM! Studios и Saban обявиха официално ще има JUSTICE LEAGUE и MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS в едно!

15/10/2016 2 By Петър Бойчев
Това до скоро беше само слух, но вече е потвърден!
Може би заради задаващите се филми със същите заглавия двете студия са решили да направят кросоувър(събиране на едно място) с тези два култови екипа.
article_post_width_hqdefault
На 11 януари, два от най-големите отбори  ще обединят свойте сили и способности за първи път!Лигата на справедливостта, в които влизат Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern John Stewart ,The Flash и Cyborg срещат хлапетата от Angel Grove или иначе казано Mighty Morphin Power Rangers
Твърди се, че ще има шест издания(месечни), които ще са минисерия. Начело на проекта застават най-продаваният писател Том Тейлър (INJUSTICE: GODS AMONG US, GREEN LANTERN CORPS: EDGE OF OBLIVION) и художник Стивън Бърн (JUSTICE LEAGUE OF AMERICA REBIRTH: THE RAY).
„DC и BOOM! Studios работят заедно по този кросоувър и това е сбъднат сън за феновете на Power Rangers и  Лигата на справедливостта „, каза Ханк Каналз, старши вицепрезидент, редактор и администратор на DC Entertainment. „Истории като тази са чудесни, съчетаващи любими герои от различни издатели в епични приключения.“
На кратко за историята:
Нещо ужасно се е случило в Angel Grove.
Командният център на Power Rangers „е нападнат и телепортите са повредени! Зак-черния рейнджър се хвърля в една алтернативна вселена, пълна с граждани, притежаващи скандални правомощия и облечени в странни костюми.
Останалите рейнджъри трябва да направят всичко по силите си за да спасят своя другар от… Батман
power-rangers-comic
Със своя супер списък от писатели и художници, DC и BOOM! Studios съживяват едни от най-големите супер герои в света, включително емблематичните Power Rangers.
Това заяви Джанет Хсу, изпълнителен директор на Saban.
С нашето партниорство м/ж DC, BOOM! Studios и Saban Brands, ние ще привлечем фенове за този легендарен кросоувър, който ще устои на изпитанието на времето, точно както тези исторически супер герои са направили индивидуално в продължение на десетилетия.
 Моето лично мнение е, че ако тази "среща" на герои е успешна ще се радвам да го видя и пресъздадено на големия екран след време.