Нов Трейлър: „Justice League“

Нов Трейлър: „Justice League“

23/07/2017 0 By kiril dimanov

Започвам да се вълнувам повече от очакваното след новия трейлър на „Justice League“! Само се надявам, че и  самия филм ще изглежда толкова добре, колкто и трейлърите към него!

След успеха на „Wonder Woman“ е очаквано и логично новия трейлър да започне именно  с нея. Нямам нищо против, всеки кадър с красивата Гал е радост за окото!

По любопитното тук обаче е, че най-сетне виждаме появавата на SteppenWolf, злодеят на филма. Е, да не виждаме много от него(което е наистина добре за да не се издава много). но пък го чуваме да говори. И даже споменава Зелените фенери!

Комбинацията между хумор и сериозност изглежда добре балансирана и се надявам да си  остане така, а не да се отиде в посока майтапи на всеки пет минути, които да развалят по-емоционалните сцени. Аквамен и Светкавицата определено  изпъкват в този трейлър като силни играчи, но и като носители на комедийния елемент, особено Бари Алън. Радвам се, че този Бари ще е по-забавен, за разлика от мелодраматичното мрънкало в телевизионния сериал. И все пак и мисля, че щом го искаха да е майтапчия, трябваше да пробват с Уоли Уест, който в комиксите е по-забавния спийдстър…но нали  трябва да е познато име, ех!

Но стига приказки- ето го и  трейлъра, насладете му се! За края му няма да казвам нищо все още! 😉