Трейлър на Spider-Man Homecoming

Трейлър на Spider-Man Homecoming

09/12/2016 0 By kiril dimanov

Ето, че чакането приключи! След тийзъра при нас пристигна и първият трейлър на Spider-man: Homecoming!

spider-man-homecoming-logo

Не мога да скрия вълнението, с което чакам този филм! Като огромен фен на Спайди, появяването му в Civil War ме просълзи от кеф, нищо,че беше за 15 минути! Въпреки че правата за неговите филми все още не са изцяло на Марвел (Сони все още ги държат, но им дойде акъла в главата и сключиха удобна за всички сделка), името Homecoming е повече от подобаващо!

Харесвам някои от старите филми за Паяка – първият с Тоби Макгуайър все още ме печели, а тези с Андрю Гарфийлд си имаха добри моменти (но малко). Тоби бе добър Питър, но Андрю бе по-добър Спайди, лично за мен. Но и на двете поредици им липсваше нещо много важно – характерът на Питър, шегите, хуморът и най-вече тежестта от отговорността, която той носи.

spidey-xlarge_transxkjkfmk6vjcfa4cbmxf8y-mxotjbhxga0bwsywxe9aw-png

Тук поне от трейлъра виждаме и всичко това, дано да е така и във филма! Аз лично се радвам, че новите филми ще започнат с тийнейджъра Питър, защото така започва неговата супер геройска кариера и в комиксите. Важно е да видим в цял филм как той жонглира със задълженията си като Spider-Man и ученик в гимназията. Да не говорим, че така в няколко филма ще проследим развитието на Питър от тийнейджър към възрастен, което ще разгърне персонажа още по-добре!

Том Холанд се оказва точно попадение за ролята, а Майкъл Кийтън в ролята на злодея – как да не се радваме!!!

Но стига приказки – ето и самия трейлър, така че – приятно гледане! 😉