Нов трейлър за Spider-Man: Homecoming

Нов трейлър за Spider-Man: Homecoming

28/03/2017 0 By kiril dimanov

Spider-Man вече размята мрежи и в новия си трейлър! Тук вече виждаме повече от злодея Лешояда, който ще бъде изигран от незабравимия Майкъл Кийтън. Смятам, че младият Том Холанд трябва да благодари на всякакви видове богове, че има шанса да си пратнира с актьор от такъв калибър.

Лично на мен ми допада факта, че този филм ще обърне повече внимание на младежките години на Питър и началото на кариерата му като Спайди. Моят любим период (както и на повечето хора) са колежанските му години, където е в разцвета си, но за новото изграждане на този персонаж във филмовата вселена е важно да се започне от самото начало. „Сони“ взеха правилното решение да работят заедно с „Марвел“, за да възродят героя, особено след последното фиаско, наречено „The Amazing Spider-Man 2“, от който харесах само костюма.

Радвам се и да видя, че хуморът тук присъства и е на ниво. Това е важна част от характера на Спайди, която липсваше в старите филми с него, колкото и  да харесвам „Spider-Man“ и „Spider-Man 2“. За Питър да ръси шеги е важно, колкото е важно за Дедпул да псува! 😉

Единствената ми критика и тук, както и към предния трейлър е, че има прекалено много Айрънмен. Може, разбира се, тези сцени с него да са общо 15 минути и  да са в началото или средата на филма, но не е необходимо да ни се напомня постоянно за Тони Старк и за факта, че този  филм е част от вселената. Не сме глупави все пак, а филма за Спайдър-Мен трябва да се усеща като такъв, а не като Айрън Мен 4.5 с участието на Спайдър-Мен.

Всичко друго както вече казах изглежда чудесно, но вижте и сами:

„Spider-Man: Homecoming“ ще ви оплете в мрежите си на 07.07.2017та година!