Лексикон:Geri G Reviews

Лексикон:Geri G Reviews

28/12/2019 0 By Super Hero

1. Как се казваш? Гери, но по моят YouTube канал, съм GeriGreviews.
2. Представи се кратко на нашите читатели.Аз съм човек на изкуството. Занимавала съм се с рисуване, пеене, поезия и писане, но в последно време се отдадох на видео създаването и реших да се фокусирам предимно в тази сфера. Паралелно с това съм и нърд по натурален боди билдинг, здраве, дълголетие и гледам да напредвам непрекъснато и в знанията си.
3. От къде си ? Родена и израснала в София.
4. Как се самоопределяш? Просто човек на изкуството, който владее доста от най-различни изкуства. И casual Косплейър от време на време.
5. От кога започна да се занимаваш с (писане/рисуване/косплей)С рисуване от съвсем малка, а с косплей от преди 2 години. Писането на стихове, пиеси и разкази също ми дойде от вътре като дете. Но от тогава почти не съм се занимавала вече, имайки предвид влеченията ми по  другите изкуства.
6. От къде черпиш вдъхновение?
От живота и това което ми се е случило като израствах. Опитвах се да изразя емоциите и чувствата си с различните форми на изкуство.
7. Кой ти е любимият герой (от комикс, книга или филм)?Супермен сред супер героите е номер 1 за мен. Но като цяло, Зина Принцесата Воин от едноименния сериал с Луси Лоулес.
8. Смяташ ли, че героите от комиксите/книгите могат да служат за вдъхновение в реалния живот?Абсолютно! Дори може да помагат в трудни моменти. Техните истории са написани от реални хора, с реални премеждия и опит и това се прехвърля на страниците. Тоест, дори да не става въпрос за реални хора, в тези супер геройски истории или просто други художествени творби, човек може да открие себе си. И от там дори да бъде вдъхновен да създаде свои истории и свои герои. Изкуството поражда друго изкуство. И ако имаш очи, ще видиш и повече.
9. Кой е най-големият злодей за теб от комиксите/книгите?Трудно е да се каже. По какъв критерий можем да определим един злодей?Ако е по това, кой е най-опасен… Да кажем Жокера.
10. Сподели 3 любими книги/комикси.
Watchmen, Зина Принцесата Воин ( някои от първите издания в БГ), The Death of Superman.
11. Сподели любимата си фраза от комикс, книга или филм.„Fill yourself with desire and see only illusion, empty yourself of desire and understand the great mystery of things.“  
Xena:_Warrior_Princess

12. Сподели любима сцена от филм. Когато Супермен вижда как Светкавицата се отпива да го заобиколи в JusticeLeague филмът.
13. Каква е твоята оценка за писането на комикси в България/правенето на косплей? Мисля, че трябва да се развиват и двете неща. Имаме страшно много талантливи хора. Но трябва да имат стимул да създават и да работят по тези изкуства. Не се знае до къде може да се стигне, хубаво е да се създадат условия и да се гради потенциална кариера в бъдеще и от двете неща.
14. Има ли почва за развитие на твоята дейност в България или как е спрямо чужбина? Има , но условията не са в наша полза. Особено ако искаш да правиш съдържание на английски, си просто капка в морето. Алгоритъмът на YouTube също е доста несъвършен.Но трябва да работиш върху себе си и да инвестираш в това, което те прави различен от другите.Няма да се оказвам, а ще се боря колкото и да е трудно. Това е моята мечта.
15. Какво искаш да се промени в света или с теб ? Хората да станат по-добри и да помагат чистосърдечно. И също да има благодарност и положителен отклик и от другата страна. Тоест да се ценим взаимно. Да няма излишно високомерие. 
16. Marvel или DC фен си? ( или друг бранд комикси?) И Марвел и DC. Повече DC. Тъй като техният стил и герои ми допадат повече.
17. Последното нещо, което чете (комикс или книга)? Книга.
18. Последното нещо, което гледа на кино? Star Wars: The Rise of Skywalker
19. Комикс/книга или тяхната адаптация на екран? Доста често оригиналният източник е най-добрия, тъй като е предвиден да съществува във формата ,в който е създаден. Една екранна адаптация, често е лишена от магията на източника. Все пак, поради липса на време и предвид, че правя ревюта на кино филми, предпочитам да изгледам един филм и да видим как се подобряват или не, филмовите адаптации с времето.
20. Какво обичаш да правиш най-много? Да тренирам и създавам видеа. Да играя на игри и да гледам филми и сериали.
21. Любимата ти мъдрост или лозунг. „Не важно колко бавно вървиш, стига да не спираш.“ – Кофуций  
22. Отправи пожелание или препоръка към нашите читатели.  
Борете се за мечтите си, не зависимо какво ви казват!Вие имате собствен път, те имат техен. Развийте себе си, но не мачкайте другите, за да го постигнете. Превърнете мотивацията в дисциплина. Бъдете най-добрата си версия!