6 доказателства, че Дядо Коледа е супер герой.

6 доказателства, че Дядо Коледа е супер герой.

01/12/2016 0 By Nacho

Макар че е очевидно, че Дядо Коледа е супер герой, реших черно на бяло да изложа доказателствата за това, за да няма спорове по този въпрос. Ако някой ви каже: „Дядо коледа не е супер герой“, просто му пращате линк към тази статия и проблемът е решен.

Тайна идентичност

santa-spidey
Дядо Коледа има много имена –  Санта Клаус, Синтерклаас, Папай Ноел, Ноел Баба, Хотейошо… Кое е истинското? Дали въобще някое от тях е? Все пак не можем да му се сърдим за това. Повечето супер герои пазят истинското си име в тайна, за да предпазят себе си и близките си от злодеите.

Има тайно скривалище/база

Батман си има пещера, Супермен – Крепостта на уединението, Отмъстителите си имат кула, а Дядо Коледа си има Северния полюс. Макар да знаем, че е там, базата на Дядо Коледа досега не е откривана, което предполага, че е някак скрита.

Костюм

superman02
Може би само костюмът на Супермен е по-разпознаваем от този на Дядо Коледа. Почти няма човек на земята, който да не знае как изглежда белобрадият старец. Костюмът предава емоцията на радост и надежда, както би трябвало всеки супергеройски костюм да прави.

Помощници

Повечето супер герои се ограничават с един помощник, но Дядо Коледа има цяла армия от джуджета, елени и кой знае какво още.

Благородна мисия

Дядо Коледа не ни пази от нападения от извънземни или суперзлодеи, но неговата мисия да раздава подаръци е не по-малко добронамерена и благородна.

Джаджи и суперсили

santa-2
Досега мисля, че доказахме, че е герой, но не и че е супер. Това всъщност е най-лесната част. Само за една вечер той обикаля целия свят! Но дали той има суперсили като свръхбързина, телепортация и контрол на времето или може да прави това заради магически артефакти или пък благодарение на супермодерни джаджи? Тази дискусия ще остане за друг път.

Весели празници!