Avengers: Infinity War-втори трейлър

Avengers: Infinity War-втори трейлър

16/03/2018 0 By kiril dimanov

Най-сетне и дългоочакваният втори  трейлър за „Avengers: Infinity War“ е тук! Трейлърът е образец за чудесн постигнат баланс- дълъг 2 минути и 18 секунди, пълен с нови кадри, някои от които носещи лек хумор, други- тръпки по гръбнака! Надявам се,  че и  самият филм ще бъде толкова добре балансиран- с малко хумор за свежест, но поставен на точните места без да се прекалява, защото  все пак събитията, които ще гледаме трябва да бъдат сериозно представени.

Сред новите кадри виждаме още от Джош Бролин в ролята на Танос, както в пълно бойно снаряжение(че имаше хора, които  се плашеха, че няма да го видим със шлем), така и държащ за ръка малката Гамора. И докато първият трейлър ни показа как Танос впива юмрук в Айрън Мен, тук виждаме как Капитан Америка блокира същия този юмрук, което много ме радва!

Друг интересн момент е, че ясно виждаме Локи да седи  в редиците на The Black Order, слугите-войни на Танос. Дали това значи, че той за пореден път ще смени страната? При него никога не се знае.

Сред по забавните сцени пък  се отличават Стар Лорд, който дава акъл на Тони Старк и най-вече дългоочакваната среща между Спайдър-Мен и Доктор Стрейндж! В комиксите двамата са добри приятели  не веднъж са работили заедно, така че е хубаво най-сетне да ги видим заедно на екран. Насладете се отново на чудния трейлър и не забравяйте- до  27ми април остава съвсем малко!