Кратък поглед към „Batman and Harley Quinn“

Кратък поглед към „Batman and Harley Quinn“

05/04/2017 0 By kiril dimanov

Ето, че след като вече изгледахме чудесния анимационен филм „Justice League Dark“ и видяхме и първия трейлър за предстоящия „Teen Titans: The Judas Contract“, сега имаме възможност и да погледнем зад кулисите на „Batman and Harley Quinn“!

За мен е особено голяма радост да видя, че анимацията ще бъде дело на Брус Тим – създателят на култовата анимация „Batman The Animated Series“, която и  до ден днешен е мой личен фаворит! Артът също отново е дело на Тим и екипът му и е в добре познатият ни стил, но и малко модернизиран, естествено. Изглежда повече от добре и се надявам и историята да е на ниво!

И говорейки за историята – явно на Батман и Nightwing ще им се наложи да се обединят със Харли Куин, за да разследват и спрат унищожителния план на Poison Ivy и Джейсъм Уордру, известен още като Тhe Phoronic Man, който прави своя дебют на малкия екран (имаше негова версия в ужасния „Батман и Робин“, но няма смисъл даже да се споменава). Но какъв е планът им и ще могат ли Батман и партньорът му да държат Харли из късо? Тепърва предстои  да разберем!