Batman Ninja-нов аниме филм

Batman Ninja-нов аниме филм

08/10/2017 0 By kiril dimanov

По време на тазгодишния New York Comic Con феновете както  на Батман, така и на японската анимация бяха зарадвани с новината и няколко секундни кадри от Batman Ninja! Това ще е пълнометражен аниме филм, продукция на Warner Bros. Japan, с режисьор Джумпей Музусаки( JoJo’s Bizarre Adventure). Сценарист пък е Казуки Накашима (Kamen Rider Fourze), а за дизайна на персонажите се е погрижил Такаши Оказаки(Afro Samurai). Ако сте аниме фен, тези имена със сигурност ви говорят много, ако ли не- бъдете спокойни, господата знаят какво  правят, стига да им бъде позволено да се развихрят!

Идеята е достатъчно проста, че да изглежда логична: Батман и компания ще се подвизават в средновековна Япония, което за мен като фен на Батман, аниметата и японското средновекови си е чиста фенсървис мечта! Представете си само Батман, облечен от глава до  пети в броня на шогун и с катана в ръка! Е, остава въпроса защо като  ще е Batman Ninja е облечен в така ва броня и ползва катана, тъй като нинджите нямат нито едно от двете, но какво пък, важното е да се получи добро филмче! 😉

Това обаче не е първият път, в който Батман се появява като аниме герой, след като през 2008ма видяхме Batman Gotham Knight-пълнометражен аниме филм, разказващ шест кракти истории с Черния Рицар, всяка от които нарисувана в различен аниме стил.

Очакваме Batman Ninja 2018та, но за сега няма подробности кога точно.