Batman: Soul of the Dragon, нов анимационен филм на DC

Batman: Soul of the Dragon, нов анимационен филм на DC

19/08/2020 0 By kiril dimanov

Batman: Soul of the Dragon ще бъде нов пълнометражен анимационен филм от DC, който се очаква да излезе през 2021ва. Преди няколко дни бе показана и първа картинка от него, а и актьорите, които ще озвучават ролите също бяха обявени.

В това приключение Батман, Bronze Tiger, Lady Shiva и Ричърд Драгън обединяват сили, след като осъзнават, че имат общ познат от миналото- майстор по бойни изкуства тренирал всеки един от тях. Той обаче е изчезнал безследно от няколко години и то при много мистериозни обстоятелства. Появата на тайнствена реликва подновява мистерията около смъртта на учителя им и сега Батман и новите му съюзници ще се изправят пред най-голямото изпитание за уменията им по бойни изкуства.

Филмът е „Elseworld“ история, тоест няма да е част от основната анимационна вселена на DC и е с предимно оригинален сюжет, който ще се фокусира основно върху тренировката по бойни изкуства на Батман.

Части от сюжета изглеждат вдъхновени от комиксите „Richard Dragon, Kung-Fu Fighter“, като самият Ричърд, Lady Shiva и Bronze Tiger се появяват за пръв на страниците именно на този комикс.

Брус Тим отново ще има роля в продукцията на анимацията, а пък гласовете, които ще чуем са: Дейвит Гуитоли като Батман; Майкъл Джей Уайт, който отново ще е Bornze Tiger(той игра персонажа за кратко във “ Arrow“); Кели Ху ще е Lady Shiva; легендарния Марк Дакаскос ще е Ричърд Драгон , като няма по подходящ избор за такъв Брус Лий подобен пресонаж. поне спред мен.

Това е всичко изсвестно за анимaцията до момента, но аз лично няма търпения да я видя!