Официален клип от Snyder Cut- Супермен с черния костюм!

Официален клип от Snyder Cut- Супермен с черния костюм!

27/07/2020 0 By kiril dimanov

Е, най-сетне се случи! По време на Justice Con, специалното онлайн събитие на Зак Снайдър по случай „the Snyder Cut“ на Лигата на Справедливостта, видяхме първи официален клип. Той разкрива нещо, на което се надявахме да станем свидетели още в кино версията на филма, а имено появата на възкръсналия Супермен в легендарния си черен костюм от комикса „The Return of Supreman“.

Както виждаме от клипа, сцена с черния костюм ще има, но разбира се не е ясно колко време Кларк ще се подвизава с него. Това, обаче е ясно подвърждение за първоначалните планове на Снайдър относно филма.

Що се отнася до костюма, той явно не е съвсем като в комикса, а по-скоро черно-сребърна версия на червено-синия костюм на Супермен. В комиксите Кларк облича черния костюм за пръв път в историята „THE RETURN OF SUPERMAN“, която се развива директно след „THE DEATH OF SUPERMAN“ и „WORLD WITHOUT A SUPERMAN“, като костюмът там всъщност е специален криптонски костюм, който позволява на Кларк да възвърне силите си. Този животоподдържащ костюм обаче изглежда съвсем различно като дизайн от супер геройските одежди на Кал-Ел, за разлика от това, което се вижда в клипа. Остава само да видим в какъв контекст ще го ползва Кларк във филма.