Джон Константин се завръща в анимационен сериал

Джон Константин се завръща в анимационен сериал

08/01/2017 0 By kiril dimanov

Джон Константин възкръсва… до известна степен! След като преди няколко години британският мистик имаше свой собствен сериал по NBC, който за жалост бе спрян след един сезон, сега той ще се появи в анимационен сериал по CW Seed. Това е платформата за дигитални продукции на CW, където също се излъчва и анимационният сериал за Vixen. Анимацията за Константин ще бъде от 5 епизода по 10 минути, какъвто е форматът и на Vixen.

Още по хубавото е, че гласът на Джон Константин отново ще бъде Мат Райън – актьорът, който изпълняваше главната роля и  в сериала! Говорете каквото искате за този сериал, но Мат Райън спечели сърцето на всички фенове със своето превъплащение! Доста по-добър е в ролята от Киану Рийвс, който играеше Константин в едномимения филм… или поне според мен! Мат Райън се появи  в ролята на Константин и в епизод от сезон 4 на Arrow и също така отново ще озвучи персонажа в предсотящата анимация Justice League Dark!

Дали тази анимация ще отвори врата за нов телевизионен сериал с Джон Константин по CW? Можем само да гадаем! До тогава ще се радваме и на анимацията. А ако случайно не сте гледали сериала, дайте му шанс. Филмът с Киану също си го бива! 😉