Deadpool 2 и New Mutants с нови премиерни  дати, а Гамбит пак е без режисьор

Deadpool 2 и New Mutants с нови премиерни дати, а Гамбит пак е без режисьор

13/01/2018 0 By kiril dimanov

Радостна новина за нетърпеливите фенове на Дедпуул- Фокс официално промениха премиерната дата на Deadpool 2 от 1ви юни на 18ти май 2018та. От друга страна, ако някой е чакал с интерес  или нетърпение The New Mutants, то ще се наложи  да почака още, защото този  филм пък е отложен за 22ри  февруари 2019та година. Първоначално лентата трябваше да излезе на 13ти април тази година, но сега ще я изчакаме с още 10 месеца.

Интересното в случая е, че сега Deadpool 2 ще излезе седмица преди самостоятелния филм за Хан Соло и само две седмици след титаничния(поне се надявам да бъде) Avengers: Infinity War. Сблъсъкът ще е повече от главоломен!

Върлуват теории, че Дисни стои зад промяната, тъй като те купиха филмовата дивизия на Фокс, но  това са глупости според мен, най-малкото, защото всичко по тази  сделка ще встъпи  в действие поне догодина, докато  всички документи, бумаги и други детайли бъдат уредени. До тогава всички решения продължават да бъдат вземани от Фокс.

И един бонус- филмът за Гамбит, който Фокс се опитва да направи вече не помня от колко време(предимно защото не вярвам, че ще се случи), остава без режисьор за трети път и също се отлага за 7ми юни 2019та. Аз лично смятам, че тоя филма няма да го бъде така или иначе, но пък  се надявам, че когато Дисни поеме контрола и X-Men нахълтат в MCU ще видим там Гамбит като поддържащ персонаж и  част от екипа, където му  е мястото. Но в самостоятелен филм…не.

Какво  смятате вие за новините?