Deathstroke е потвърден!

Deathstroke е потвърден!

09/09/2016 0 By kiril dimanov

И така Супер герои, вече е потвърдено! Актьорът Джо Манганело ще се въплъти в ролята на Deathstroke в новия соло филм за Батман! Новината бе потвърдена лично от Джеф Джонс, дългогодишен писател на комикси, който вече изпълнява и ролята на президент на DC Entertainment.

la-et-mg-joe-manganiello-labels-magic-mike-xxl-sofia-vergara-20150701

Джо Манганело е известен основно с ролите си в “True Blood” и “Magic Mike”, но може би някои от вас си спомнят, че той изпълняваше ролята на Флаш Томпсън в първия филм за “Spider-Man” от 2002-ра година.  И преди се носеха слухове, че той може да влезе в кожата на легендарния злодей, особено след като Манганело бе забелязан в Лондон, където  се извършват снимките на “Justice League”.

joe-manganiello-deathstroke-696x398

Остава единствено  да разберем кога да очакваме филма за Батман, тъй като Джеф Джонс отказа да хвърли повече светлина по този въпрос. Нищо, и потвърждаването за Deathstroke ни е достатъчно… за сега! 🙂

А след като Deathstroke ще бъде главният злодей в новия Бат-филм, можем само да гадаем какъв сюжет ще ни бъде представен. Най-вероятно Бен Афлек и Джеф Джонс работят върху оригинална истроия, която от части ще бъде адаптация на известно комиксово заглавие. Това поне според мен е по-добрият подход. Но тепърва предстои да видим!

Какво  смятате за кастинга на Джо Манганело като Deathstroke? Пишете ни в коментарите!