Спечелете тениска с Justice League!

Спечелете тениска с Justice League!

08/11/2017 0 By kiril dimanov

Остава по-малко от седмица до пристигането на Лигата на голям екран и  всички  се надяваме филма да е достатъчно добър! И за да се чувствате като достоен член  на супер геройския екип, сме решили да облечем един от вас в тениска направена от нашите приятели от icomics!

Както винаги правилата на играта са съвършено прости:

  1. Трябва да сте харесили и двете страници- нашата и тази на icomics;
  2. След това трябва да харесате и споделите публично този пост;
  3. И накрая, разбира се трябва да ни дадете верен отговор на въпроса, който ще видите след малко. Отговорите си  трябва да публикувате като коментар под поста и на ДВЕТЕ страници. 

А колкото до  самия въпрос- ами  той  ще е свързан с един от членовете на екипа. Искаме на кратко да ни кажете как Виктор Стоун известен още като Киборг получава своите сили, но внимание– трябва да ни кажете това за неговата версия представена през 2011та в поредицата „The New 52“, тъй като  тогава той бе представен като член на Лигата, както ще е и във филма. И така, запомнихте ли? Ами  давайте тогава и късмет!

И за да можем  да ви пратим тениската на време за излизането на филма, че да си я носите като отидете на кино срокът този път е от днес, сряда 08.11 до тази  неделя 12.11! Напред, супер герои! 😉