Участвай и спечели: Тениска и постер от „Guardians of the galaxy Vol.2“

Участвай и спечели: Тениска и постер от „Guardians of the galaxy Vol.2“

14/05/2017 0 By kiril dimanov

И така, Супер Герои, дойде време за награди! Заедно с нашите приятели от iComicscom.bg сме ви спретнали една чудесна игра с още по-страхотни награди, осигурени от тях!

Ако искате да се окомплектовате с тениска и постер от „Guardians of the Galaxy Vol.2“ е еобходимо да направите само няколко лесни крачки. Четете внимателно правилата и, моля, спазвайте ги, ако искате да имате шанс за победа! Играта е в две фази, така че започваме с първата!

Първо, трябва да харесате и споделите поста и двете страници във Фейсбук – нашата и тази на iComics. Трябва да го направите публично, за да можем да видим, че наистина сте го направили, затова си проверете настройките на Фейсбук статусите. Пак повтарям трябва да го направите и за двете страници, не само едната.

След това само ни дайте верен отговор на въпроса, който ще ви зададем тук, но внимание – отговорът трябва да пишете като коментар под публикацията на двете страници, не тук в сайта. Ако отговорите тук не броим отговора ви. Също така за отговор не се зачитат коментари като „Участвам“, „Пръв“ и т.н! 😉

Ако направите всичко това в срок до 20:00 на 21ви май 2017, продължавате във втора и последна фаза на играта, където ще ви чака нов (малко по-труден) въпрос! За награди като тези трябва да се постараете, все пак!

Мисля, че не е сложно, нали? Така, сега е време за въпроса, а той ще е свързан с комиксите за „Guardians of the Galaxy“, не филмите, внимавайте!

Кой герой НИКОГА НЕ Е бил част от екипа на Guardians of the Galaxy в комиксите на Марвел?

а) Айрън Мен

б) Сребърният Сърфист

в) Капитан Марвел

г) Нещото/Бен Грим

Успех на всички и не забравайте да изпълните точно инструкциите! Ще се видим във втора фаза! 😉