Guardians of the Galaxy vol.3 пристига през 2020та

Guardians of the Galaxy vol.3 пристига през 2020та

15/01/2018 0 By kiril dimanov

Е, това едва ли е изненада за някой. Още дни след като „Guardians of the Galaxy vol.2“ излезе по кината, режисьорът Джеймс Гън съобщи, че се работи и върху третата част, като работата ще продължи около 3 години. Сега вече годината на излизане е потвърдена- Vol.3 от космичеката опера ни очаква през 2020та.

Гън също така съобщи, че това приключение ще е един от филмите, които ще стартират новото начало на MCU след като Avengers 4(работно заглавие) ни покаже кулминацията на сегашната история. Гън сподели, че не се очаква да видим X-men или Фантастичната Четворка да се появят в GOTG vol.3, колкото и логично да изглежда това, тъй като до 2019та сделката за закупуването на филмовата дивизия на Фокс от Дисни ще е финализирана.

Аз лично съм заинтересуван да видя трета част от приключенията на космическите симпатяги, особено след като предишният филм ме изненада повече от приятно с дълбочината си, която поне за мен липсваше в първия. Повече за мнението ми за vol.2 можете да си припомните тук. Най-важното, което Гън съобщи, е че няма да има възкръсване на загинал персонаж от vol.2(няма да казвам кой въпреки, че едва ли е останал човек, който  да не го  е гледал, а ако все пак има, ще ме извинявате, ама правилото за спойлери е един месец, така, че оправяйте се), а това е наистина страхотно тъй като иначе загубата щеше да се омаловажи.

Преди vol.3 ни предстои да видим Пазителите и в „Avengers: Infinity War“, където Джеймс Гън е и един от изпълнителните продуценти.