Първи снимки на Дж.К. Симънс като комисар Гордън

Първи снимки на Дж.К. Симънс като комисар Гордън

18/09/2016 0 By kiril dimanov

Феновете на Батман получиха поредния подарък по случай Денят на Батман! Режисьорът на предстоящия филм ‘’Justice League’’ Зак Снайдър сподели с тях първата официална снимка на актьора Дж.К. Симънс в ролята на комисар Джим Гордън!

cslbjcjw8aa4tm5-683x1024

Мнозина от нас още помнят неповторимото изпълнение на Симънс в ролята на Джей Джона Джеймисън в първата трилогия за Spider-man! Толкова униклано, че и до ден днешен не можем  да си представим друг актьор в ролята! Симънс е актьор от класа и, ако искате да се убедите в думите ми е, достатъчно да изгледате филма „Whiplash” от 2014та, за който Симънс получи множество награди и номинации за най-добра мъжка поддържаща роля!

maxresdefault

Симънс също така е известени от много  телевизионни роли в сериали като „Law and Order”, „Oz”, „The Closer”, а феновете на компютърните игри може да разпознаят гласа му в играта „Portal 2”. Дж. К. дава гласа си и за множество анимации, сред които „Кung Fu Panda 3”, „ Legend of Korra”, „Zootopia” и още много други! Можем само да се радваме, че актьор от подобен калибър получи ролята на важен персонаж като Джим Гордън, особено след незабравимото изпълнение на Гари Олдман в трилогията за Батман на Кристофър Нолан!

Вие доволни ли сте от кастинга на ролята? Какво смятате и очаквате да видите от Симънс като Гордън?