Пристига Justice League Action

Пристига Justice League Action

23/11/2016 0 By kiril dimanov

Justice League Action – новият анимационен сериал на Cartoon Network вече се сдоби с официална дата за премиерата си – 16ти декември 2016!

justice-league-action1

В него ще проследим приключенията на Батман, Супермен и Wonder Woman, които ще се обединяват с различни герои от огромния каталог на DC, като ще се бръкне доста на дълбоко! Ще видим както много познати лица, така и някои наистина “ретро“ герои.

lplp

Епизодите ще бъдат с продължителност 11 минути, а Кевин Конрой и Марк Хамил се завръщат като гласовете съответно на Батман и Джокера!

Честно казано от малкото, което видях до сега, не знам какво да мисля за тази анимация. Ясно е, че няма да е на нивото на Justice League анимацията от преди години. Не смятам да съдя само по арта, защото и преди ми се е случвало да попадам на анимация със съмнителен рисунък, но с перфектни истории! Да изчакаме, пък ще видим! 🙂

До тогава ето един трейлър към анимацията:

И ето и един клип от нейн епизод – именно някои неща тук ме притесняват, като например чисто детския хумор на места, но може би в цял епизод няма да ми  действа така. Скоро ще разберем!

Какво мислите вие?