Тийзър към предстоящата анимация Marvel’s Spider-Man

Тийзър към предстоящата анимация Marvel’s Spider-Man

10/01/2017 0 By kiril dimanov

Докато къде с трепет в сърцата, къде с леко недоверие чакаме новия филм за Спайдър-Мен, нека обърнем малко внимание и на предстоящия нов анимационен сериал с него.

Спайди винаги е бил доста активен на малкия екран, започвайки анимационния си път още през далечната 1967ма, а последната за сега беше в започналата през 2012та аниация „Ultimate Spider-man“…, която аз лично никак не харесвам. Не заради носталгични чувства към класиката от 1994та, с която повечето сме израснали, и мисли тип „Ми то не е същото и мрън-мрън деството ми мрън…“, а просто защото е лоша (според мен, де)! Не показва Спайди като страхотния персонаж, който е, и дори подценява детската си аудитория, към която е насочена, като им предлага един тъпашки хумор. Пак казвам ЛИЧНО МНЕНИЕ! 😉

Но да не се отплесвам – тази анимация вече завършва, за да направи място на нещо ново! Името на новата анимация ще бъде „Marvel’s Spider-Man“ и ще проследи живота на Питър Паркър в тийнейдърките му години, когато и започва „кариерата“ му на Спайдъ-Мен. Без съмнение този подход е избран, за да бъде анимацията асоцирана с предстоящия филм. Не е за първи път, разбира се – „Ultimate Spider-Man“ и „Spectacular Spider-Man“ следяха същия период от живота на Питър. Анимацията е планирана да се излъчва по Disney XD през лятото на 2017та, но повече информация за сега няма. Обаче пък можем  да видим един малък тийзър с логото!

Не можем  да преценим каквото и да било от него за сега, но аз лично се надявам да ни предложат нещо средно между „Spider-Man The Animated Series“ и „Spectacular Spider-Man“, двете най-добри анимационни версии на Питър като история, арт и персонажи! Дано!