Нашата първа награда

Нашата първа награда

29/01/2017 0 By kiril dimanov

Ето, че настъпи и нашият славен супер геройски миг! Вчера нашият скромен сайт получи наградата за сайт на 2016та година от Клуб за Фентъзи и Хорър Цитаделата! За нас е огромна чест и благодарим неизмеримо много на клуба и всичките му членове! Ще продължаваме  да се стараем  все така неуморно за да докажем, че наистина заслужаваме отличието!

Събитието бе наистина страхотно, аз лично  много  се забавлявах и с нетърпение очаквах  да чуя победителите в интересните категории като Злодей на годината, Герой на годината, Филм на годината и други! Още повече се зарадвах  да видя колко много български автори на фентъзи и фантастика се трудят неуморно в двата жанра! Браво на Цидателата, че ги подкрепя и оценява подобаващо! Всички ние трябва да направим същото! А за да разбете и видите повече за събитие ви оставям да посетите и сайта на Цитаделата!

Тук  е мястото и  да изсипя един тон благодарности на моите съекипници по ред на номерата: благодаря на Петър Бойчев, който заедно с мен  е съсобственик на сайта и  се грижи ежедневно всичко по него да работи като  хората! Също така благодаря и на сестра му Ивангелина Бойчева и приятелят и Пламен Георгиев, без които нямаше да успеем  да стартираме сайта и  да изградим вида му! Общите усилия се увенчаха с успех, а когато хората са свързани от общи интереси и страст към нещо всичко  е възможно!

Благодаря и на НаЧо, който смело прави първи,но огромни крачки към посвещаването си в комикс фенството и допринася за благоденствието на сайта със комикс ревюта и интересни статии, като  внася свеж поглед на нов читател! Още много комикси те чакат НаЧо, така че не спирай  да четеш!

И не на последно място  е време да благодарим на всички вас, които четете в момента! Всички наши фенове, които започнахте да ни подкрепяте още от фейсбук страницата ни и продължавате да сте част от нашата Justice League или Avengers ако предпочитате и до ден днешен! Наградата е толкова наша, колкото и ваша!

И след като ние бяхме наградени подобаващо, скоро ще се погрижим да наградим и вас, така,че не спирайте да ни  следите! 🙂