Втори сезон на Netflix’s Voltron  с обявена дата и трейлър

Втори сезон на Netflix’s Voltron с обявена дата и трейлър

05/01/2017 0 By kiril dimanov

Нетфликс продължава да ни предлага качествени сериали през 2017та. Ето, че след като миналата година получихме цял първи сезон на новата версия на любимата на малки и големи анимация за Волтрон, сега вече знаем и датата за втори сезон!

След огромната битка срещу злия император Заркон, вещицата Хагар и цялата империя Гарла, екип Волтрон се оказва разпръснат из цялата вселена! Сега смелите пилоти от екипа трябва да работят заедно, за да намерят петте лъва, с които отново да формират Волтрон. Едновремено с това на георите ни ще им се наложи да планират как веднъж за винаги да спрат злата империя и да открият нови светове и неочаквани съюзници! Дали планът им да победят Заркон и компания ще успее, ще разберем на премиерата на втори сезон на 20ти януари 2017та година! Скоро, а? 😉

Аз лично нямам търпение, защото останах зашеметен от предишния сезон! Анимацията е от създателите на „Avatar: The Last Airbender“ и “ The Legend of Korra“, което говори  за качествен арт и, най-вече, добри, интригуващи истории.

Новата версия е подходяща както за нови зрители, които не са гледали Волтрон преди, така и за старите фенове като мен, защото ни дава нещо ново и свежо като същевремено крие елементи от класиката.  Аз даже съм по-голям фен на оригиналната японска анимация на име „Beast King GoLion“ (да, не се казва Волтрон), защото хич не е за деца и не е грам цензурирана, за разлика от американската версия, с която ние сме расли. Но за разликите между  двете стари  анимации ще си говорим скоро в друга статия! 🙂

Междувремено, ако не сте изгледали сезон 1 на NEtflix’s Voltron Legendary Defender“, скачайте на дивана и започвайте, за да се подготвите за сезон 2!