Нов Промо Арт oт Avengers: Infinity War

Нов Промо Арт oт Avengers: Infinity War

05/03/2018 0 By kiril dimanov

До премиерата на “ Avengers: Infinity  War“ остават по-малко от осем седмици, а чакането е подсладено с малко нов промо арт, който ни показва още не само от героите,а  и от злодеите водени от Танос!

Най-добрата част от новия промо арт за мен са биографиите на някои от персонажите, които показват и малко нови  детайли. Например, виждаме, че Стийв Роджърс не е седял безучастно след събитията в „Civil War“ и тайно е провеждал някоя и друга секретна мисия за доброто на света. В комиксите има момент, в който той захвърля титлата на Капитан Америка и се прекръства на Номад, но все още не знаем дали официално ще се нарече така и във филма. Може просто думата „номад“ да бъде вметната някъде по негов адрес, кой знае.

Освен за Роджърс, виждаме биографии и за Танос, Тор, Хълк, Спайдър-Мен и Черната Вдовица:

Има и два постера, които видяхме и малко по-рано, като в единия Танос се намира в компанията на някои от героите, но във втория го придружават членовете на Black Order-група злодеи които той  ще предвожда. Сред членовете които виждаме са Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight и Ebony Maw. Това определено е вълнуващо, защото Танос явно ще си доведе и тежката артилерия.

И накрая виждаме и промо арт от Iron Spider костюма на Спайди, като тук вече се виждат и четирите допълнителни ръце, с които костюма разполага и в комиксите. Аз лично не съм фен на костюма дори и там, предпочитам си класиката, но пък чакам филма с такова нетърпение, че просто няма как да съм недоволен от каквото и  да е.  Очакваме го на 27ми април!