Пълен гарфик за DC Fandome

Пълен гарфик за DC Fandome

16/08/2020 0 By kiril dimanov

22ри август, събота е денят, в който ще е проведе виртуалното събитие за всички фенове на DC, a имено DC Fandome! 24ри часовото събитие ще даде възможност на фенове от цял свят да вземат участие в различни панели свързани с комикси, филми, сериали и какво ли още не.

За да станете част от събитието трябва само да отидете на офоциалния сайт DC Fandome Schedule, да си направите акаунт и след това да я разгледате. Опцията пък да добавите интересните за вас панели в личен график и календар ще ви помогне да следите кога започва излъчването им.

DC Fandome ще е разделен на шест „Вселени“(Verses), всяка от които със свой собствени тематики. Нека да погледнем накратко:

WatchVerse: тук ще има нешо като четири кина, в които феновете ще могат да гледат тонове от DC контент;

InsiderVerse: тук ще можем да хвърлим поглед за кулисите в създаването на любими DC комикси, сериали, игри и други;

FunVerse: интерактивно пространство, в което феновете ще могат да четат дигитални комикси, да купуват мърч и да участват в още забавни дейности, за които обаче не се знае повече;

YouVerse: тук феновете са поставен на преден план, защото това е мястото, където те ще могат да показват свой арт, косплей и други фен-мейд неща, вдъхновени от персонажите и световете на DC;

KidsVerse: и нещо и за децата, разбира се, защото тук те ще могат да видят кулата на Teen Titans и DC Super Hero Girls’ Sweet Justice Cafe;

Hall of Heroes: лично за мен най-интересното място, защото тук ще се показват важните неща, които предстоят да се случат като ново съдържание, панели за филмите, сериалите и видео игрите;

Тук за улеснение ще приложим и пълния график на събтието в различните Вселени, като не забравяйте, че всичко това се случва рамките на 24 часа:

Hall of Heroes

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Wonder Woman 1984 – Panel
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: Warner Bros. Games Montreal Announcement
  • 10:45 AM PT/1:45 PM ET: The Sandman Universe: Enter the Dreaming – Panel
  • 11:15 AM PT/2:15 PM ET: Multiverse 101 – Panel
  • 11:45 AM PT/2:45 PM – Introducing The Flash – Panel
  • 12:00 PM PT/3:00 PM ET: The Suicide Squad – Panel
  • 12:45 PM PT/3:45 PM ET: BAWSE Females of Color Within the DC Universe – Panel
  • 1:15 PM PT/4:15 PM ET: Legacy of the Bat – Panel
  • 1:30 PM PT/4:30 PM ET: Chris Daughtry: Performance
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: The Joker: Put on a Happy Face
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: Jim Lee Portfolio Review – DC Super-Villain Fan Art
  • 2:00 PM PT/5:00 PM ET: Surprise DC Comics Panel
  • 2:30 PM PT/5:30 PM ET: I’m Batman: The Voices Behind the Cowl – Panel
  • 2:45 PM PT/5:45 PM ET: The Snyder Cut of Justice League – Panel
  • 3:00 PM PT/6:00 PM ET: Black Adam – Panel
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: CNN Heroes: Real-Life Heroes in the Age of Coronavirus
  • 3:45 PM/PT/6:45 PM ET: To Be Announced
  • 4:00 PM PT/7:00 PM ET: Aquaman – Panel
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: „Ask Harley Quinn“
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: Tomorrow’s Super Heroes with Jim Lee brought to you by Gold House
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: Wonder Woman 80th Celebration – Panel
  • 4:30 PM PT/7:30 PM ET: SHAZAM! – Panel
  • 5:00 PM PT/8:00 PM ET: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: The Batman – Panel

WatchVerse

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Flash – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: A League of One: The Dwayne McDuffie Story: Screening | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: Italy Loves DC – Panel | WatchVerse – Athena
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: Live Like a DC Super Hero in Spain – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 10:45 AM PT/1:45 PM ET: Black Lightning – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 10:45 AM PT/1:45 PM ET: Truth, Justice, and the DC Comics Way – Panel | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 11:15 AM PT/2:15 PM ET: New Voices of Wonder Woman – Panel | WatchVerse – Athena
  • 11:30 AM PT/2:30 PM ET: Pennyworth – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 12:00 PM PT/3:00 PM ET: DC’s Legends of Tomorrow – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 12:00 PM PT/3:00 PM ET: Rendez-vous with DC: France – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 12:00 PM PT/3:00 PM ET: Reintroducing Nubia: The Black Amazonian Queen – Panel | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 12:15 PM PT/3:15 PM ET: etalk Celebrates DC in Canada | WatchVerse – Athena
  • 12:30 PM PT/3:30 PM ET: The Expansion of DC’s Watchmen Universe – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 1:00 PM PT/4:00 PM ET: Real Life Super Heroes! The Story of Muckle Mannequins – Germany | WatchVerse – Athena
  • 1:15 PM PT/4:15 PM ET: Doom Patrol – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 1:15 PM PT/4:15 PM ET: Static Shock – Episode Screening | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: Injustice 2 Show Match – Latin America/Brazil | WatchVerse – Athena
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: I’m Latinx, What’s Your Superpower? – Panel | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 2:00 PM PT/5:00 PM ET: Deathstroke: Knights & Dragons – Screening | WatchVerse – Monarch
  • 2:30 PM PT/5:30 PM ET: Brazil Loves DC: For the Glory of the Fans! – Panel | WatchVerse – Athena
  • 2:25 PM PT/5:35 PM ET: Superman & Lois – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 2:45 PM PT/5:45 PM ET: Immortal Vigilante: Hooded Justice – Screening | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 3:00 PM PT/6:00 PM ET: The Creative Coalition Presents: Superman Radio Show – World Premiere | WatchVerse – Kandor
  • 3:00 PM PT/6:00 PM ET: Watchmen Unmasked | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: Deathstroke: Knights & Dragons – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: Latin America Celebrates DC! – Panel | WatchVerse – Athena
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: Unity of Hero | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: Superman: Man of Tomorrow – World Premiere | WatchVerse – Kandor
  • 5:00 PM PT/8:00 PM ET: Lucifer – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 5:15 PM PT/8:15 PM ET: PHONY PPL – Live Performance | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: Titans – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: Ziggy Marley – Live Performance | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 5:45 PM PT/8:45 PM ET: Superman: Man of Tomorrow – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 6:00 PM PT/9:00 PM ET: Young Justice – Cast Audio Play Performance and Panel | WatchVerse – Monarch
  • 6:00 PM PT/9:00 PM ET: Blerd & Boujee Celebration Featuring An Exclusive DJ Set by D-Nice! | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 6:30 PM PT/9:30 PM ET: Teen Titans: Spotlight on Kami Garcia and Gabriel Picolo – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 6:45 PM PT/9:45 PM ET: DC’s Stargirl – Panel | WatchVerse – Athena
  • 7:00 PM PT/10:00 PM ET: Inside Injustice – Making the Hit Games & Comics – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 7:00 PM PT/10:00 PM ET: Creating Heroes: The Life and Art of Jim Lee – Screening | WatchVerse – Kandor
  • 7:15 PM PT/10:15 PM ET: John Ridley and The Other History of the DC Universe | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 7:30 PM PT/10:30 PM ET: Batwoman – Panel | WatchVerse – Athena
  • 7:45 PM PT/10:45 PM ET: Legion of Super Heroes – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 8:15 PM PT/11:15 PM ET: DC Showcase Collection – Batman: Death in the Family – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 8:15 PM PT/11:15 PM ET: Harley Quinn – Panel | WatchVerse – Athena
  • 8:45 PM PT/ 11:45 PM ET: Batman: The Joker War! | WatchVerse – Monarch
  • 9:15 PM PT/12:15 AM ET: GLSEN Presents: You Brought Me the Ocean with Alex Sánchez – Panel | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 9:30 PM PT/12:30 AM ET: Batman: Three Jokers | WatchVerse – Monarch
  • 10:15 PM PT/1:15 AM ET: All Super-Villains – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 11:00 PM PT/2:00 AM ET: Take a Tour of DC’s Death Metal Metalverse! | WatchVerse – Monarch

WatchVerse

  • 12:45 AM PT/3:45 AM ET: DC Down Under: Australia and New Zealand – Panel | WatchVerse – Athena
  • 1:45 AM PT/4:45 AM ET: Great Big Story: Magic Wheelchair | WatchVerse – McDuffie’s Dakota/Blerd & Boujee House
  • 2:30 AM PT/5:30 AM ET: Discover DC in Japan – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 7:00 AM PT/10:00 AM ET: From the Middle East to DC, with Love – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 7:45 AM PT/10:45 AM ET: DC Art Mzansi Masterclass: South Africa – Panel | WatchVerse – Kandor
  • 8:15 AM PT/11:15 AM ET: Mostly DCeased – Panel | WatchVerse – Monarch
  • 9:15 AM PT/12:15 PM ET: Superman: An Enduring Symbol of Hope – Panel | WatchVerse – Kandor

KidsVerse

  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Ask Beast Boy, Cyborg and Raven
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Super Hero Girls Season 2 Sneak Peak
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Teen Titans Go! Cast Table Read and Panel
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Karaoke
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Read-Along
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Artist Alley
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Draw Along with Jim Lee and Family
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: How to Draw a Super Hero
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: How it’s Made: Comics 101
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Babs’ Vlog
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Titans Tower Game Central
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Origami
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Batman Carpool
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Kids Comic Book Reader
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Make Your Own Comic Book with Kirk Scroggs
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Knows…Animation!
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC LEGO® Building with Nathan Sawaya
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: LEGO® Lab
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: Teen Titans Go! Fitness
  • 10:00 AM PT/ 1:00 PM ET: DC Super Hero Girls’ Lairs

YouVerse

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: DC Virtual Run
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: And the Winner Is…
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Fan Art Gallery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Portfolio Reviews
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Original Content from CNN and Great Big Story
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Fan Cosplay and Fandom
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Talent Answer Fan Questions
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: DIY Series
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Super Stars, Super Fans
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: To the Batmobile!

FunVerse

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Batcave
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Customize Your DC Chevy Trailblazer
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Amusement Mile
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Comic Reader
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Discover a Rare LEGO® Batmobile™
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Selfie Station
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Interactive Kiosks
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Wonder Woman’s Golden Armor
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Art Installation
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Official DC FanDome Store

InsiderVerse

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Designing the Animated Heroes of the DC Universe – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke into Comics: Amanda Conner (U.S.) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Hot Wheels: An Inside Look at Batmobiles and Beyond – Panel | InsiderVerse – Mason’s Garage
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: DK Book Publishers: How DC Books Get Made – Panel | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Penguin Random House – Panel | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Insight Editions – Panel | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke Into Comics: Gabriel Picolo (Brazil) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke Into Comics: Emanuela Lupacchino (Italy) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke Into Comics: Jamal Campbell (Canada) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke Into Comics: Artgerm (Singapore) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Look, Up in the Sky! The Amazing Story of Superman | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Sonic Landscape of Man of Steel | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Secret Origin: The Story of DC Comics | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Creating DC Lands & Rides at Warner Bros. World Abu Dhabi | InsiderVerse – The Mill Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: DC Spotlight: SHAZAM! | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Visualizing Gotham: The Production Design of Batman | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Legends of the Dark Knight: The History of Batman | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Sleek, Sexy and Sinister: The Costumes of Batman Returns | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Crafting the Wonder | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Magical World of SHAZAM! | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Returning to the Roots of Arrow: Prometheus | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Magic Behind the Cape | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: I’m Batman: The Voices Behind the Cowl – Panel | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Artists Around the World Draw – How I Broke Into Comics: Mikel Janín (Spain) | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Vision & Fury | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Going Deep Into the World of Aquaman | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Smallville – Absolute Justice: From Script to Screen | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham: A Modern Mythology | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham by Noir Light: The Cinematography of Crime Fiction | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham – The Dark Within the Dark: The Court of Owls | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham Invented: Building Our Gotham | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham Invented: Fractured Villains of Gotham | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham – Villains: Modes of Persuasion | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Krypton – Bringing the Home World to Life | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Smallville – Behind Closed Doors: Inside the Writers’ Room | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Supergirl – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Lucifer – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Masterpiece: Frank Miller’s The Dark Knight Returns | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Black Lightning – Comic-Con 2018 Sizzle Reel | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Watchmen – Becoming Sister Night | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Pennyworth – Season One Inside Look | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Black Lightning – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Batwoman – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Titans – Jason Todd: Fate by the Fans | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham Invented: Paving the Way for the Caped Crusader | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Supergirl – A World Left Behind: Krypton | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Gotham – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Black Lightning – DC in D.C. Highlights | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: How Supergirl Celebrates Strong Women | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Long Live Superman | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: iZOMBIE – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Accelerating Design: The New Batmobile | InsiderVerse – Mason’s Garage
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Reflections – Tracy Martin, DC Manager of Talent Relations | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Flash – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Reflections – Behind the Scenes: Black Lightning | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Cold Red War from Superman: Red Son (2020) | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Interactive Credit Roll | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: DC’s Legends of Tomorrow – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Reflections – Odetta Watkins, Executive Vice President, Current Programming, Warner Bros. Television | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Reflections – Pam Morrow, First Warner Bros. Female Labor Department Foreperson | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Reflections – Kiki Aguilar, Mail Services, Warner Bros. Studio Facilities | InsiderVerse – Warner Bros. Crew
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Warner Bros. Studio Tour Hollywood: The Wonder Woman Costume | InsiderVerse – Tour Cart
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Wonder Woman Drone Video | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Batmobile | InsiderVerse – Mason’s Garage
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Batman and Me: The Bob Kane Story | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Collecting the Grades | InsiderVerse – Comic Store
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Arrow – Pilot EPK | InsiderVerse – Stage 16
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Warner Bros. Studio Tour Hollywood: Picture Cars | InsiderVerse – Tour Cart
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Lights on Leavesden | InsiderVerse – Alfred Beagle’s Haberdashery
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: CNN’s Great Big Story | InsiderVerse – Animation Billboard
  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: The Fire Rises: The Creation and Impact of the Dark Knight Trilogy | InsiderVerse – TBD
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: WW84 Amazon: Patty Jenkins | InsiderVerse – SJR
  • 2:00 PM – DC Graphic Novel Masterclass: How to Break into Comics – Writers | InsiderVerse – SJR
  • 2:30 PM – DC Graphic Novel Masterclass: How to Break Into Comics – Artists | InsiderVerse – SJR
  • 12:00 PM PT/3:00 PM ET: DC Multiverse: Comics Master Class | InsiderVerse – SJR
  • 3:30 PM – Multiverse Masterclass: Animation | InsiderVerse – SJR
  • 4:00 PM – Jim Lee: Creating the Hall of Heroes | InsiderVerse – SJR
  • 1:30 PM PT/4:30 PM ET: Behind the Scenes of the Arrowverse Crossover – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 2:00 PM PT/5:00 PM ET: Creating a World: A Look into the Production Design of the DC Film Universe – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 2:30 PM PT/5:30 PM ET: The Super Designers Behind the Super Suits – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 3:00 PM PT/6:00 PM ET: Propping Up a Set – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: Heroes Behind the Action – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 4:00 PM PT/7:00 PM ET: Capturing the Action in Still Frame – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 4:30 PM PT/7:30 PM ET: The Magicians of VFX: Making Supergirl and SHAZAM! Fly – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 5:00 PM PT/8:00 PM ET: Warner Bros. & Advanced Narratives – The Future of Storytelling – Panel | InsiderVerse – SJR
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: Hustle & Know: How to Make it in Costumes – Panel | InsiderVerse – SJR

Това е всичко за сега, пригответе с много енергия за 22ри август, събота!