Снимки към предстоящия сериал The Defenders

Снимки към предстоящия сериал The Defenders

13/01/2017 0 By kiril dimanov

След като Netflix толкова успешно пресъздадоха на малкия екран герои на Марвел като Деърдевил, Джесика Джоунс и Люк Кейдж, следващата стъпка е предстоящият дебют и на Iron Fist. А след това ще получим и четиримата в комбинация, в следващата телевизионна продукция на Марвел и Netflix -„The Defenders“!

Докато Капитан Америка, Айрън Мен, Тор и остналите Отмъстители са заети да спасяват света, че и цялата вселена, от големия екран все някой ще трябва да пази хората от престъпленията, случващи се ежедневно по улиците. И тук на помощ идват The Defenders – „street level“ героите, грижещи се улиците да са спокойни!

В комиксите The Defenders всъщност е името на екип, воден от Доктор Стрейндж, а останалите членове са Хъкл, Namor TheSubmariner и Silver Surfer, като естествено през годините са се присъединявали и други. За първи път екипът се появява в комиксите през 1971ва година.

Нямам нищо против, че сега Люк, Джесика, Деърдевил и Iron Fist ще приемат името  за своя екип – според мен то звучи доста по подходящо за герои, които се борят срещу престъпността по градските улици, вместо срещу вселенски или мистични заплахи!

Сериалът „The Defenders“ ще бъде от осем епизода и се очаква да излезе около средата на 2017та година! А до тогава ето и един куп снимки!

Очаквате ли сериала? И какво смятате за идеята тези персонажи да работят заедно?