Стан Лий става филмов герой!

Стан Лий става филмов герой!

18/09/2016 0 By kiril dimanov

Кой не знае Стан Лий, кой не е чувал за него! Получил съвсем заслужено прякора си Стан „The Man” Лий е човекът, издигнал Марвел във висините още през 50те години на миналия век! А сега той ще получи и филм за своя живот, съвсем заслужено при това! Но това няма да е някой скучен биографичен филм, о, не, не! В него ще видим Стан в ролята на таен агент и целият филм ще бъде комбинация ала Джеймс Бонд и Кингсмен! Действието на лентата ще се развива през 70те години и може би там прикритието на тайния агент Стан Лий ще е работата му като творец на комикси, кой знае!

stan-lee-spider-man-wmb-3d-nick-saglimbeni-photography

Може би  приключенията на Стан във филма ще са и вдъхновенията му за създадените персонажи? Я си представете например, че по време на тайна мисия Лий среща злодей, който се нарича Дуум? Каквото и да се случва в този филм, за мен забавата е гарантирана, и се радвам, че Стан Лий ще получи такова признание!

Стан е роден през 1922ра година с истинско име Станли Мартин Либер и е създател на едни от най-известните комикс герои във вселената на Марвел. В сътрудничество с неповторими художници като Джак Кърби, Стийв Дитко и Бил Еверет, Лий създава Spider-man, Hulk, Iron Man, Thor, Fantastic Four и още много, много други. И въпреки, че винаги го свързват с Марвел, Стан е създател на поредицата от 2001ва „ Just Imagine” за DC Comics! В нея Лий пресъздава персонажите и историите на най-популярните герои на DC по своя си шантав, но гениален, начин!

1355434-ns6fb_1_-600x548

И разбира се, всички знаем, че Стан Лий винаги има свой „cameo” появявания в супер геройските филми на Марвел, дори и в тези, в които филмовите права за съответните герои не са собственост на Марвел, като X-Men и Fantastic Four.

stan-lee-180791

След всичко казано, как да не се вънуваме от новината за филм с главен герой Стан Лий! Даже се чудя кого ли ще изберат за главната роля! Ако имате предложения, споделете ги  в коментарите!