Нашият първи мърч!

Нашият първи мърч!

30/11/2020 0 By kiril dimanov

Здравейте приятели! От много време искаме да ви предложим нещо специално от нас за вас. Нещо оригинално, красиво, но и носещо вдъхновение. Всеки от нас събира сили и вдъхновение от любимият си герой в даден момент. Ето за това ви предлагаме нашия първи продукт, в който вградихме 12 цитата от любими комикс персонажи. Силно се надяваме, че нашия труд ще ви удовлетвори. Постарахме се много и се надяваме да ни подкрепите за да може да се развиваме заедно и за напред.

Представяме ви уникален календар за 2021г с 12 вдъхновяващи цитата, размер 32/46! Надяваме се, че те ще ви дават смелост и сила винаги когато ги погленете и прочетете, превръщайки ви в истински супер герои!

Примерът, който виждате е само за мостра.

Започваме да приемаме поръчки за първата серия още от днес 30.11.2020 до 10.12.2020, като за целта трябва да ни пишете съобщение на Фейсбук страницата ни Супер Герои България. Цената на календара е 17,99лв, като всеки включил се в първата партида ще участва в малка томбола за нещо допълнително, като ще изтеглим трима победители.

За в бъдеще готвим още изненади и се надяваме да можем да ги осъществим и да ви радваме още дълго! Весели празници от екипа на Супер Герои България!