Етикет: емил минчев

03/07/2020 2

Лексикон: Емил Минчев

By kiril dimanov

1. Как се казваш (име и псевдоним)? Емил Минчев. Имам литературен псевдоним, но предпочитам да не го издавам. 2. Представи…