The Death and Return of Superman с анимационна адаптация от DC

The Death and Return of Superman с анимационна адаптация от DC

22/07/2017 0 By kiril dimanov

Не мина много време от както DC обявиха, че „Gotham by Gaslight“ ще получи своя анимационна адаптация, а ето, че сега вече знаем и какво друго  да очакваме от тях на анимациония фронт през 2018!

„Gotham by Gaslight“ ще бъде последван от Suicide Squad: Hell to Pay през пролетта. Това ще е първата пълнометражна анимация със самоубийците, която ще е част от вселената на анимационните филми на DC. Предишната анимация с тяхно участие Batman: Assault on Arkham не се брои, защото бе част от вселената изградена от Arkham видео игрите. Suicide Squad: Hell to Pay“ ще разказва оригинална история, а не нещо адаптирано от комиксите. Да видим как ще се получи.

Черешката на тортата, обаче е адаптацията на „The Death of Superman“, която всъщност ще е разделена на две части.  Смъртоносната битка на Супермен срещу Дуумсдей и преди  е била показвана на анимационната сцена, когато през 2007ма DC се опитаха да адаптират историята в „Superman: Doomsday„, който обаче доста се отклоняваше от комикс историята поради ограниченото време от 75 минути. А за предстоящата адаптация се твърди, че ще се придържа повече по комикса, няма да е толкова окастрена и ще включва много от любимите моменти на феновете. Дано, дано. 🙂

И накрая, в началото на 2019та ще видим и втората част на анимацията на име „The Reign of the Supermen“. Това ще бъде адаптация по комикса разквазващ събитията след смъртта на Супермен и как на негово място  цъфват цели 4 нови героя желаещи  да продължат делото му  в негова чест- Cyborg Superman, Superboy, Steel и The Eradicator. И четиримата носят негови символ, но дали всички те са с добри  намерения? Тази история също бе показана в „Supermen:Doomsday“, но в много по опростен вариант. Е, ще видим до колко тази  адаптация ще се придържа към оригиналния материал, защото за нея все още не знае много.

Много  неща ни чакат за гледане Супер герои, така, че се пригответе! 😉