Подготвя се филм за Жокера и Харли Куин

Подготвя се филм за Жокера и Харли Куин

24/08/2017 0 By kiril dimanov

Новините от щаба на DC и Уорнър летят със скоростта на Светкавицата предрусал със Speed force вече трети  ден! Я да видим сега: първо научихме, че Мартин Скорсезе ще продуцира филм за Жокера, който обаче няма да е част от DCEU; след това пък режисьорът на „The Batman“ Maт Рийвс съобщи, че и неговия филм по всяка вероятност ще е отделна история. Новото сега е, че DC планират и филм, който ще си е част от DCEU и ще бъде за Жокера и Харли Куин като  в ролите отново ще влязат съответно Джаред Лето и Марго Роби.

Филмът ще бъде написан, продуциран и режисиран от Глен Фикара и Джон Рикуа, автори на „Оглупели от любов”.  Плановете на DC(които както  знаем се сменят по-често и от бебешки памперси) са този  филм да се появи веднага след „Suicide Squad 2“, където Лето и Роби отново(би  трябвало) да изпълняват ролите дуото. „Suicide Squad 2“, обаче все още си  седи без режисьор и премиерна дата, така, че нищо не се знае.

От проекта за Жокера и Харли може да се получи нещо- някоя криминална драма в стил Бони и Клайд, например. Само  се надявам двамата да НЕ бъдат превърнати  в някакви анти-герои навместо  злодеи, както често  се случва, когато лошковци са главните герои на  филма…и  се надявам и  сложната „връзка“ между  двамата да бъде показана по-добре и както  трябва, за разлика от видяното в „Suicide Squad“.

Да не забравяме и, че все пак този  филм(както и останалите хиляди неща обявени от DC) може да си останат само на хартия. Ще видим.

Какво е вашето  мнение по въпроса?