Трейлър: „Тор: Рагнарок“

Трейлър: „Тор: Рагнарок“

10/04/2017 0 By kiril dimanov

Право от Асгард при нас дойде и официалният трейлър към третия филм за Бога на Гръмотевиците, „Тор: Рагнарок“. Весел, светъл, забавен и доста напомнящ като атмосфера на „Guardians of the Galaxy“. Иначе казано, каквото си очакваме от Марвел/Дисни – нищо ново, но пък и нищо разочароващо.

И докато светлият и забавен тон ми допада, то малко формулата за ползване на кавър на известна песен в трейлърите вече ми идва изтъркана  (а доста трейлъри вече залагат на това, явно е новата мода). При  някои филми се получава, при други – не. В този случай парчето малко не ми пасва с атмосферата, която си представам от филм  за Тор… но пък си е подходящо  за „Guardians of the Galaxy“.

Фокусът в трейлъра пада основно върху Тор и новия му враг, което е нормално все пак, но пък и любимият ни Локи се вясва за момент! Хълк също е там, както се знаеше, и явно ще получим нещо като мини-версия на комикса „Planet Hulk“… цял филм щеше да е по-добре, но филмови права и други такива работи не го позволяват. И все пак изглежда като забавен филм или поне по-забавен от предишните два с Тор, поне за мен. Ще видим на 3ти ноември 2017та. А до тогава вижте трейлъра и ни кажете какво мислите вие! 😉