Нови трейлъри на Logan, Guardians (Защитники) и Power Rangers

Нови трейлъри на Logan, Guardians (Защитники) и Power Rangers

19/01/2017 1 By Петър Бойчев

Това е финалният трейлър на първия руски филм за супер герои „Защитники“ или на български казано Пазители/Защитници.

Видеото е много богато на интересни кадри и разкрива повече от специалните сили на героите, които са получили уменията си след участието им в съветска програма за супер войници (поне така предполагам от всичко изгледано до тук).

Най-голямо внимание се отделя на човека-мечка (Арсус), който има няколко форми на трансформация: човек, на получовек – полузвяр и на 100%-ва мечка, символ на Русия 🙂

Друг интересен елемент, който вече видяхме в предишното видео, е това, че героите са подбрани от целия СССР – елемент, на който аз лично много се зарадвах.

Като цяло трейлърът показва колко мащабен ще е филмът, може би един от най-добре направените и скъпи руски филми в последно време.

Сигурен съм, че филмът ще пожъне огромен успех, а в България ще го видим тъй като по кината също има пуснат трейлър, но  с английско аудио. Аз лично нямам търпение.

Вторият филм ще бъде не по-малко успешен – Логан.

Неговото видео ще разкрие още подробности и ще потвърди няколко предположения от предишния трейлър.

Момиченцето (Laura Kinney в комикса) потвърждава, че филмовата адаптация на 20th Century Fox навлиза в една друга субвселена на Х-мен поредицата, а именно Х-23. Повече за нея – скоро 🙂

 

Обстановката е в стила на Дивия запад, музиката е бавна, но чудесно допълваща и без друго злокобния свят, в който ще се озовем с нашите герои.

Хю Джакман отново е в култовата роля на Логан, но има няколко разлики от преди – той е стар и с белези, а защо е така още не можем да си отговорим. Професор Х също е с доста окаян вид…

Филмът има всички данни да пожъне най-големия успех до сега от всички филми за небезизвестните ни мутанти. Ние го очакваме с нетърпение и смятаме, че това ще е един от филмите на годината!

Още никой не е потвърдил или отрекъл слуха, който вилнее около феновете на поредицата, а именно, че това е последният филм на Хю Джакман в ролята на Върколака.

И последният трейлър, който ще разгледаме днес е на Power Rangers. Тук  вече виждаме повече от злодеите, героите и Брайън Кранстън в ролята на Зордън.

Лично аз съм по-голям фен на оригиналните японски поредици за рейнджърите на име Super Sentai Series, въпреки че и американските адаптации имаха своя чар, но не знам какво да смятам за този филм все още. За момента някак си  не ми допада, че всичко отново изглежда тъмно и мрачно, но пък това може да ни предложи нещо различно от познатото. Вие преценете сами! 🙂