Нов трейлър на „Justice League“

Нов трейлър на „Justice League“

08/10/2017 0 By kiril dimanov

Ето, че пристигна и следващият трейлър към предстоящия „Justice League“ и някак си ми допада малко повече от предишния, който видяхме. Не се разкрива много от сюжета, но пък показаното  е достатъчно  за да събуди любопитството. Много  се радвам, че този  път трейлърът е открит от сцена с Ейми Адамс/Лойс Лейн и Хенри Кавил/Супермен, която обаче по никакъв начин не потвърждава завръщането на Кларк(не, че не е ясно, че той  ще се върне, де). Сцената е съпроводена от част от музиката на Супермен към „Man of steel“- мелодия, която  лично  аз харесвам много и смятам, че пасва отлично на този  Супермен.

Забелязва се доста подобрение в цветовете, светлината и въобще тона, може би влияние на Джос Уидън, може и преди  това да е било така, след като Уорнър напипаха какво желаят хората. От една страна това е ок, от друга дали  така филма няма да се превърне в копие на филмите на Марвел? И няма ли  начин  да получим нещо  различно от тях, което  все пак да е добро без да става прекалено мрачно, сухо и сиво? Ще видим. А, да, има и  близък кадър на почти всеки от героите, в които  те се усмихват, защото нали трябва да ни се покаже, че ще е весело.

Това, което  все  още не ми допада е естествено Cyborg и все още пошлият му CGI костюм, но пък може да е, защото персонажа като  цяло не ми допада. Смятам, че той няма място  в Лигата и още от The New 52 насам бе сложен там само  за цвят…буквално. Бари Алън пък явно ще е комедиянта на групата, но шегите му продължават да ми изглеждат някак детински и тъпашки…явно в днешните филми винаги  трябва да има един такъв персонаж. Нищо лошо в това, но аз предпочитам по-различен вид хумор. Естествено, след като изгледам филма може да съм  на различно мнение. Все още смятам, обаче, че тази версия на Светкавицата щеше да отива повече на Уоли Уест, тъй като за разлика от Бари, Уоли е шегаджия по душа. Бари Алън не е Дедпул, все пак.

До филма остава съвсем малко, така, че гответе се! 😉