Трейлър: Marvel’s „The Defenders“

Трейлър: Marvel’s „The Defenders“

03/05/2017 0 By kiril dimanov

Моментът най-сетне настъпи. След като с общи усилия Нетфликс и Марвел ни поднесоха сериали с Daredevil, Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Iron Fist, сега вече можем да видим и първия трейлър към предстоящия сериал, в който четиримата герои ще обединят усилия, за да се изправят пред ново, по-голямо предизвикателство!

„The Defenders“ ще ни покаже Мат Мърдок/Daredevil (Чарли Кокс), Джесика Джоунс (Кристен Ритър), Люк Кейдж (Майк Колтър) и Дани Ранд/Iron Fist (Фин Джоунс), квартет от самотни герои с обща цел – да спасят Ню Йорк. Всеки от тях е изправен пред лични предизвикателства, но идва момент, в който осъзнават, че заедно ще са по-силни.

След силно начало с „Daredevil“, малко по-различен подход към „Jessica Jones“ и „Luke Cage“ и доста разочароващ (поне за мен) „Iron Fist“ смятам, че това, което се вижда от трейлъра, изглежда повече от добре. Въпреки това няма да подхождам с никакви очаквания, а просто се надявам на добър сериал с тези интересни (особено в комиксите) персонажи. Не мога да не отблежа колко ме радва факта, че Сигърни Уивър ще бъде злодеят в сериала!

Ето го и трейлъра, а след като го изгледате не забравяйте да ни кажете какво смятате! 😉

The Defenders“ пристига при нас на 18ти август 2017та.