Трейлър за пети сезон на Самурай Джак

Трейлър за пети сезон на Самурай Джак

06/02/2017 1 By kiril dimanov

Да, да и пак да! Тъкмо тези дни се чудех какво става с този проект, тъй като обявената дата за пускането му наближава, а трейлър няма, и не щеш ли БАМ! Трейлърът към Samurai Jack Season 5 ни връхлетя като добре премерен удар с катана – поразяващ, неочакван и аз все още не мога да помръдна от кеф!

Цели единадесет години (леле, как лети  времето) след като се наслаждавахме на 4те сезона на тази невероятна анимация по Cartoon Network, при нас най-сетне пристига 5.сезон, който ще сложи дългоочаквания завършек на битката между нашия любим самурай и злия демон Аку!

Не мога да не изтъкна и  другите неща, които толкова ме радват – първо Фил Ламар, оригиналният глас на Самурай Джак, се завръща в ролята! Това до последно не беше сигурно, но сега трейлърът вече го потвърждава! За жалост Мако Иуаматсу, който озвучаваше Аку, почина преди няколко години, а от трейлъра чувам доста малко от заместника му…, но пък не звучи никак зле. И накрая да не забравяме,че този 5ти  сезон ще се излъчва в блока Adult Swim, който не е насочен към децата! Това означава, че вече вместо машинно масло ще хвърчи кръв, както виждаме и от трейлъра! Въобще имаме си един Rated R Самурай Джак! Всякакви  други думи ще са излишни, затова просто ще ви оставя да се насладите на трейлъра! Аз го гледах вече поне 5 пъти!

Петият сезон на Самурай Джак ни очаква на 11ти март, 2017та!