Трейлър: Spider-Man: Into  the Spider-Verse

Трейлър: Spider-Man: Into the Spider-Verse

10/12/2017 0 By kiril dimanov

Ето го и първия трейлър към предстоящия пълнометражен анимационен филм на Sony Pictures Animation „Spider-Man: Into the Spider-Verse“. Тук вместо Питър Паркър ще проследим приключенията на Майл Моралес– Спайдър-Мен от алтернативна земя.

В случай, че не знаете кой е той в комиксите , Майлс бе Спайдър-мен от така наречената Ultimate Universe. Това бяха поредица комикси, създадени в началото на 2000та с нови, променени истории и персонажи, за да привлекат нови читатели. При нас те бяха издавани от Глоуб Трейд, като получихме Ultimate X-men и Ultimate Spider-man. Не се стигна обаче до броевете, в които Питър от тази вселена губи живота си и Майлс го замества повече от достойно като новия Спайдър-мен! Майлс се превърна в толкова обичан и популярен персонаж, че бе вкаран в основната вселена на Марвел след събитията в Secret Wars. И за това сега имаме двама, но коренно различни Паяка! Повече за това, кой всъщност е Майл Моралес и защо той толкова неочаквано спечели сърцата на феновете можете да прочетете тук!

Радвам се да видя, че и Майлс ще получи свое подобаващо появяване на голям екран под формата на тази анимация за, която  се говори още от 2014-2015та. Много хора искаха той  да бъде главния герой в новите филми за Спайди на Сони и Марвел, но според мен никой от обикноените зрители не би проявил интерес ако филма не е за Питър Паркър и с право. Но тази анимация е подобаващо допълнение към „Spider-Man: Homecoming“ като дори може би ще задълбае по-дълбоко в Спайди вселената и дори може да видим и някои от хилядите версии на Спайди от различните Земи! Предстои  да разберем! „Spider-Man: Into  the Spider-Verse“ се очаква да излезе на 14ти  декември, 2018та година!