Том Харди ще бъде Венъм

Том Харди ще бъде Венъм

20/05/2017 0 By kiril dimanov

Няма и два месеца от както Sony Pictures обявиха, че ще има солов филм за Венъм и ето, че сега си намериха режисьор и изпълнител на главната роля!

Според The Hollywood Reporter, номинираният за Оскар Том Харди води финални преговори за ролята на Еди Брок/Венъм, а пък режисьорът на „Zombieland“ Рубен Флайшър ще седне на режисьорския стол. Снимачният процес е планиран  да започне през зимата, а филмът трябва да излезе на голям екран на 5ти октомври 2018та ако всичко върви по план.

Комиксовите филми не са непозната територия за Харди след като той вече изигра ролята на злодея Бейн в „The Dark Knight Rises“, а също така трябваше и да се превъплати в ролята на Рик Флаг в „Suicide Squad“, но за съжаление не успя и бе заменен от безличния(според мен) Джоел Кинеман.

Лично аз все още съм на кантар относно чувствата си към този проект, но присъствието на актьор от калибъра на Том Харди и то в главанта роля ме успокоява доста. Едно е ясно- този филм може да ни предложи много по-добра версия на Венъм от колкото онази гавра в „Spider-Man 3“! Така, че само напред и нагоре Том Харди!

А вие какво смятате за кастинга на Харди и въобще за целия проект?