Wonder Woman 2 и Captain Marvel с нови злодеи?

Wonder Woman 2 и Captain Marvel с нови злодеи?

27/02/2018 0 By kiril dimanov

Два от очакваните супер геройски филма с дами  в главните роли може би вече имат своите злодеи. Става въпрос, разбира се за „Wonder Woman 2″ на DC и „Captain Marvel“ на…Марвел.

При „Wonder Woman 2“ всичко е едва на ниво слух, така, че нищо не е ясно все още, а да не забравяме, че при филмите на DC винаги нещо се променя в последния момент. За сега обаче слухът е, че във филма амазонката ще се изправи срещу един от емблематичните си злодеи- Cheetah, или по-точно Барбара Анн Минерва, която е третата носителка на злодейската титла. В комиксите тази версия е създадена от Лен Уийн и Джордж Перез през 1987ма година и е британски археолог, който ства аватар на Бог-Гепард след като намира изгубения град на племето Урзкартаган в Африка. Във филма, Дияна ще срещне злата дама в Съветския Съюз през 1980та, но отново напомням няма нищо сигурно в това. Аз лично се надявам да е вярно, защото Cheetah е повече от достоен злодей  за Жената-Чудо и много бих желал да видя нейна версия на големия екран. Да не говорим ,че този  филм е единствения, в който имам вяра предвид останалите хаотични проекти за DCEU. Стискам палци!

Да се обърнем сега към „Captain Marvel“, където нещата са малко по-сигурни. Британската актриса Джема Чан е сключила сделка с Marvel Studios за роля в първия солов филм за Капитан Марвел/Карол Денвърс(в ролята Брий Ларсън). Нейният персонаж се очаква да е друга зла Минерва, а имено извънземна от расата Крии на име  Minn-Erva или Доктор Минерва. Това име е навсякъде. Minn-Erva  се появява в комиксите за първи  път през 1977ма и е талантлив учен по генетика, който се присъединява към Крий като  техен агент. Тя разполага и със свръхчовешка сила и издържливост, изострена интуиция и може да лети. Джена Чан сподели и това в Тутъра си:

Повече не се знае за сега, ролята може да  е малка, тъй като  за основен злодей  във филма за сега се смята командира на армиите на Крий Yon-Rogg, в ролята Бен Менделсън. Но пък ще е забавно ако имаме две зли Минерви в двата филма, не смятате ли?